YVONNE KOK

DE SCHOONHEID VAN HET LEVEN ZIE JE VAAK HET BESTE ALS JE EEN DIEPTEPUNT ACHTER DE RUG HEBT.

Soms gaat het leven totaal anders dan je zou verwachten. Hoe ga je hiermee om? Leven is wat ons overkomt, we maken plannen en dromen en dan gebeurt er altijd weer iets, wat onze plannen overhoop haalt.


Met het zoeken van hulp en na heel veel vallen en heel vaak weer opstaan, kan ik nu zeggen; “ik heb het recht om mijn eigen licht over de wereld te schijnen vanuit mijn eigen kracht, vanuit mijn eigen energie. Ik ben het waard om te doen en laten wat Ik wil”. Het was door deze momenten dat ze erachter kwam dat dieptepunten in je leven je ook heel veel mogelijkheden brengen, omdat ze de kracht hebben om je te veranderen. Liefde voor anderen, voor jezelf, voor het leven is de grootste kracht op aarde. Deze overwint alles.

A FEW WORDS
ABOUT ME AND MY WORK

Ik vier nu het leven voor 200%, dit gaat zeker niet vanzelf, maar ik weet mijn eigen kleuren mogen bestaan, zwart, wit, geel, rood, neon, alles mag. Dit gevoel van zelf-liefde en de hierdoor verkregen vrijheid verwerk ik in mijn kunstwerken. Oa. door teksten; I am Perfect. You are Perfect. Perfection is boring. Breathing colours. Love is new FAME. The power of an open mind. Embrace the Love that vibrates in your heart.

YVONNE KOK| Je houdt van kleur. Je houdt van Neo-pop- / streetart. Je houdt van vrouwen, dieren, levenswijsheden. Je hebt een lekkere dosis zelfspot, zodat je de krachtige boodschappen verwerkt in een schilderij op je zelf kan toepassen met een grote glimlach. Je neemt het leven niet te serieus, maar wel serieus genoeg om jezelf de best passende versie van jezelf te gunnen.

READ SOME
REVIEWS OF MY WORK

Haar werk straalt KRACHT uit, maar ook KWETSBAARHEID. De emotie staat centraal en daardoor heeft ieder werk een verhaal.


MARLEEN

The painting is more beautiful than the photo. Very clear colour of high quality. Within 2 days the painting was delivered in good shape. I am very happy with this painting.


CATAWIKI Art Byer

Mijn eerste, echte schilderij gekocht op een kunstmarkt in Haarlem, heel blij.


RONALD

Hele aparte schilderijen.


NELLEKE